2012. április 7., szombat

Bead swap / Gyöngycsere

Megérkeztek a gyöngyeim messze földről. Nagyon szépek, csillogóak, itt látható a képeken. A képek már sajnos nem olyan szépek, nem süt a napocska.
Kása gyöngyöket kaptam, különböző méretben és színben, 15-11-8 méretben. A legkedvesebb, az ezüst 15-ös, mert azt vagy nem lehet kapni a boltban, vagy ha mégis, akkor nagyon drágán.
Tekla gyöngyöket kaptam fehérben és pirosban. A piros is nagyon kedves a lelkemnek! :)
Érkezett még néhány szép szirom gyöngy is!!


I've received yesterday my beads from far away. They are pretty and shiny what you can see on the pics. Unfortunately the sun doesn't shining and they are not the best.
I've got seed beads in different colours 15/11/8. My favourite is the 15/0 silver seed bead because it's hard to find it in the shops, or if you find it, it is really really expensive.
I like all of the colors, and so happy, because there are some silver lined beads, and beautiful white beads.

I have some pearls in white and red, the red van is sooo beautiful.
And there are some beautiful dagger beads!!


A szerelékek is nagyon édesek, bár dilemmába estem, mert a párom áthelyezte őket egy asztalról a másikra, és úgy rémlett 3 db halacska volt, de fotózásra csak 2 jelent meg. Remélem meg lesz a 3. is ha volt.

 The other things are cute as well, but I'm in a dilemma. My boyfriend moved all of them from one table to another one, and I remembered 3 cute little fish but for the picturing there were just 2 attendant. I hope I will find the 3rd one.

A medál is csodaszép, tetszik, hogy lyukas, a textil kis virágot meg egyenesen imádom.

The focus is beautiful, I like the holes it has, and the little flower I am in love with that.
Utoljára hagytam a kapcsot... ez ilyen hűűűha kapocs, nagyon imádom ezt a krokodilt, valami különlegeset kell alkotni belőle. :)

 For the last one I want to show you the toggle clasp, this is a crocodile. I like it soooo muuuch!!!!! This is just awesome!
Köszönöm Miri!! Csodás leves, és csodás csere!!

Thank you so much Miri! This is an amazing soup! I hope you will get yours soon.

1 megjegyzés:

  1. I am glad you got the soup. Waiting for mine.... I am glad you like it and curious to see what you are going to do with it. :)
    Miri

    VálaszTörlés